Het Verblijf

Een mooie woning in Zweden!

De woning heeft een ruime woonkamer, een gezellige eetkamer, een aparte keuken. De woonkamer zul je meer gebruiken om lekker te kletsen een goed boek te lezen, tv te kijken of gewoon te luieren. De eenvoudige keuken heeft een typisch Zweedse ‘vedspis’ (een hout gestookte kachel) en een elektrisch fornuis. De keuken is van alle gemakken voorzien. De benedenverdieping heeft verder nog een badkamer met toilet en een slaapkamer. De open trap naar boven brengt je naar de overige 4 ruime slaapkamers en een eenvoudige badkamer/toilet. Op de grote overloop staat een houtkachel die je alleen in overleg mag gebruiken. Op het grote terras (zuiden) kun je heerlijk genieten van de stilte en het uitzicht op de tuin en het bos.    

Sportvissers kunnen een eenvoudige boot huren. De boot staat op een trailer dus een trekhaak en nummerplaat is noodzakelijk De boot heeft een tweetact 8 pk buitenboordmotor en een elektrische motor (fluistermotor) speciaal voor mensen die langzaam en stil over het water willen varen.  Voor kanovaarders zijn er in de buurt voldoende mogelijkheden voor het huren van een kano. In de dorpjes rondom Skifors zijn hier en daar eetgelegenheden

In het huis ligt een uitgebreide documentatie over onder andere bezienswaardigheden in de omgeving, trailerhellingen, sportvissen hotspots, wandel- en fietsroutes. Ook de diverse gallerietjes in de omgeving kun je hier vinden.

Het huis ligt op de grens van Dalsland en Värmland, niet ver van de Noorse grens